Bios Life Halkalı

Akıllı AVM Projesi

Bu makalemizde size Bios Life inşaat firmasının Halkalı projesinden bahsetmek istiyoruz. Makalenin devamında Bios Life web sitesinden bazı alıntılar yaparak konuyu daha da pekiştirmek istiyoruz. Bios Life inşaat firması İstanbul'da kurulan, Avrupa'nın ilk akıllı AVM projesine imza atan büyük bir inşaat firmasıdır. Halkalı projesiyle kentsel dönüşüm alanında ve konut inşaatında yaptığı büyük projelerle adından söz ettiren Bios Life, medya ve siyaset dünyasının yoğun ilgisini çekmeyi başardı.
Bios Life Halkalı - Bios Life
Bios Life Halkalı - Bios Life
İstanbul Halkalı'da inşa edilen Bios Life Halkalı Projesi, 5000 m² peyzaj alanıyla 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunarak mutlu bir yaşam alanı vaat etmektedir. Ayrıca açık ve kapalı otopark hizmeti sunarak konforlu bir yaşam tarzı sunmaktadır. Halkalı’nın yeni gözdesi olarak dikkat çeken bu proje, çevre duyarlılığını ve sosyal refahı destekleyen bir yaşam tarzını yansıtmaktadır. Bios Life Halkalı, geleceğin yaşam standartlarını yükseltmek ve çevreye duyarlı bir yaşam tarzını teşvik etmek için bir adım atmıştır. Bios Life Halkalı Bios Life alt grup şirketi olarak Halkalı`da hizmet veren bir inşaat firmasıdır. Halkalı`daki projenin ana yüklenici firması olan Halkalı şirketi ile sanayi alanında büyük projeleri gerçekleştiren Bios Life, Türkiye çapında büyük bir marka olma yolunda büyüyor.
Türkiye`nin en büyük on inşaat firmasından biri olmayı hedefleyen Bios Life, kurumsallaşma adımlarını da tamamladı. Özellikle Halkalı, Başakşehir başta olmak üzere İstanbul`un diğer ilçelerinde alt grup şirketler üzerinden büyük projelere imza atıyor. Kalite, güven ve kentsel dönüşümü önceleyerek hizmetlerine devam eden inşaat firmasını biraz daha tanıyalım.
Akıllı AVM Projesi - Bios Life
Akıllı AVM Projesi - Bios Life

Yeni Yaşam Tarzı

“Sadece ev değil, yeni yaşam tarzı!” sloganıyla 2015 yılında kurulan Bioslife Halkalı, şu anda Bios Life markasının en büyük alt grup şirketlerinden biri olarak hizmet vermektedir. BİOS Life ailesinin en büyük alt markalarından biri olan Halkalı şirketi ile mevcut devam eden proje hakkında detaylı bilgi vermek istiyoruz.
Yeni Yaşam Tarzı - Bios Life
Yeni Yaşam Tarzı - Bios Life
Geçtiğimiz Haziran ayında temel atma töreni yapılan ve açılışına çok sayıda davetlilerin katıldığı kentsel dönüşüm projesi için Bios Life Halkalı Satış Ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Tasarım harikası bir proje ile İstanbulluların hem güvende hissettiği hem de konforlu bir hayat süreceği Halkalı projesi büyük bir heyecan uyandırdı. Büyük medya organlarının da tanıtımda bulunduğu ve Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Aytekin ile özel röportaj yaptıkları açılışta, davetlilere konutlar hakkında bilgi verildi. Konut tasarımlarından oluşan maket yapıları gören katılımcıların heyecanı yüzlerinden okunuyordu. Konut yapıları ve fiyatlarıyla ilgili detaylı bilgi alan katılımcılara açılış sonrası tanıtım broşürleri dağıtıldı. Mükemmel bir organizasyon gerçekleştiren Bios Life, profesyonel ekibiyle dikkat çekti.

Bios Life Değerleri

Bios Life her şeyden önce inşaat alanında faaliyet gösteren büyük bir inşaat markasıdır. Her markanın önemsediği değerleri vardır. Zira müşterilerine konutlarını pazarlarken bu değerler üzerinden pazarlama yapılır.
Bios Life Değerleri - Bios Life
Bios Life Değerleri - Bios Life
Bios Life ailesi; Şeffaflık, sorumluluk, güvenilirlik, dürüstlük, ayrıcalıklı çözümler sunmak, müşteri ve çalışanların mutluluğu, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde hizmet vererek müşterilerinin büyük güvenini sağlamıştır.

Bios Life İletişim

Halkalı projesi kapsamında yapılan konutlar hakkında bilgi almak ve proje kapsamında yapılan konutları yerinde incelemek istiyorsanız Bios Life ile iletişime geçebilirsiniz.
Adres
Halkalı Merkez Mah.
Evliya Çelebi Cad. No:1
Küçükçekmece İstanbul
Telefon
info@bioslife.com.tr

1 Yorumlar

  1. Türkiye`nin en büyük on inşaat firmasından biri olmayı hedefleyen Bios Life, kurumsallaşma adımlarını da tamamladı. Özellikle Halkalı, Başakşehir başta olmak üzere İstanbul`un diğer ilçelerinde alt grup şirketler üzerinden büyük projelere imza atıyor. Kalite, güven ve kentsel dönüşümü önceleyerek hizmetlerine devam eden inşaat firmasını biraz daha tanıyalım.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski